Close
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
Organizare evenimente
Organizare cununii civile si religioase

Organizare cununii civile si religioase

Va invitam sa organizati cununia civila in Parcul Restaurant Royal. Parcul se amenajeaza cu o arcada impodobita. Va punem la dispozitie ofiter al starii civile si preot.

mai mult...
Organizare nunti

Organizare nunti

Nunta este, probabil, cel mai important eveniment din viata unei persoane. Fiecarui detaliu trebuie sa i se acorde atentia cuvenita, astfel ca totul sa iasa perfect. Iata cateva motive pentru a ne alege!

mai mult...
Organizare botezuri

Organizare botezuri

Punem la dispozitie o locatie unica, eleganta, stilata, rafinata la preturi accesibile! Suntem cu adevarat la inaltime, atat prin locatie, cat si prin serviciile oferite.

mai mult...
Petreceri private

Organizare petreceri private

Vrei sa sarbatoresti alaturi de prietenii tai un moment special, o aniversare, o promovare, petrecerea burlacilor? Vrei o petrecere surpriza pentru persoana iubita, prieten si ai nevoie de un loc special?

mai mult...
Cocktailuri

Cocktailuri

Impartasim spatiu, timp si experienta acumulata de-a lungul anilor, pentru a realiza cele mai reusite evenimente. Ne dorim sa va avem alaturi la fiecare petrecere organizata pentru a ne bucura impreuna.

mai mult...
Mese festive

Mese festive, Simpozioane

Organizarea simpozioanelor, sau a diverselor manifestari culturale presupune timp, o buna organizare si planificarea unui moment ce trebuie sa fie un real succes pentru organizatori.

mai mult...