Royal Ballroom – Sala evenimente

Evenimentele dumneavoastră devin amintiri de neuitat! Royal Ballroom e locaţia perfectă, elegantă şi stilată. Panorama oferită “încadrează” perfect nunţi, botezuri, cocktailuri sau banchete. Putem primi aici 200 de persoane, ce vor fi răsfăţate cu un meniu de top.
Royal Ballroom se bucură de vecinătatea relaxantă a unui parc cu arbori seculari şi de o grădină luxuriantă, perfectă pentru momentul când spuneţi un ”DA” hotărât la cununia civilă, pentru o şedinţa foto, pentru un cocktail în aer liber sau pentru o cafea liniştită. Toate, la dispoziţia dumneavoastră.
Mai mult decât atât, locul este potrivit chiar și pentru ceremoniile religioase.

Hotel Royal Plaza & Restaurant Royal

Hotel Royal Plaza dispune de 3 apartamente dotate cu jacuzzi, LCD, minibar, cablu TV, telefon, aer condiţionat, internet wireless gratuit şi 20 camere double sau single care oferă: minibar, TV, telefon, aer condiţionat, internet wireless gratuit.
Oferă acces direct la una dintre principalele artere de circulaţie. În 7 minute, puteţi ajunge în centrul oraşului, în 8, la Centrul Regional de Afaceri, iar în 10 minute, la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara! Pasionaţii de cumpărături sunt la 7 minute distanţă de Iulius Mall, unul dintre cele mai importante centre comerciale din România. În 3 minute, vă puteţi relaxa la Termalum SPA, cel mai mare din vestul ţării.

Request was denied for some reason.