Evenimentele dumneavoastră devin amintiri de neuitat! Royal Ballroom e locaţia perfectă, elegantă şi stilată. Panorama oferită “încadrează” perfect nunţi, botezuri, cocktailuri sau banchete. Putem primi aici 200 de persoane, ce vor fi răsfăţate cu un meniu de top.

Royal Ballroom se bucură de vecinătatea relaxantă a unui parc cu arbori seculari şi de o grădină luxuriantă, perfectă pentru momentul când spuneţi un ”DA” hotărât la cununia civilă, pentru o şedinţa foto, pentru un cocktail în aer liber. Toate, la dispoziţia dumneavoastră.

Mai mult decât atât, locul este potrivit chiar și pentru ceremoniile religioase.

Royal Ballroom este localizat într-o zonă bună a Timișoarei, pe str. Lorena, cu acces facil de oriunde. La 2 minute distanta de Take Ionescu / 5 minute de piata Unirii.
Avem soluţii şi pentru cei cărora le plac petrecerile mai restrânse. La parter, vă aşteaptă un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă, desigur, acces la eleganţă noastră terasă.

Royal Ballroom e parte din Hotel Royal Plaza, locul care vă transformă evenimentul într-o poveste. Una în care veţi mai dori să rămâneţi. Mixul modern între rafinament, intimitate şi bun gust definesc fiecare cameră în parte.

Apartamentul nupţial vă este pus la dispoziţie pentru şedinţa foto şi prima noapte din căsnicie. În plus, aici, vă puteţi şi pregăti pentru ziua cea mare.
Cu ospitalitate şi dedicaţie, ştim să oferim satisfacţie fiecărui musafir care ne calcă pragul.